06 – 12071801 contact@vloedontwikkelt.nl

Actueel aanbod

ZOMERDEAL - Sterk in je werk

Mis je uitdaging of lijkt je uitdaging juist te groot? Twijfel je of je op de goede plek zit en vraag je je af hoe je meer met met jouw talent kunt doen? Dan is deze zomerdeal iets voor jou. Waarom? In 4 simpele stappen krijg je zicht op je sterke kanten, je valkuilen en de match met jouw werk. 

Meer over deze zomerdeal

3-daagse cursus Systemisch Leidinggeven

Vraag je je af wat jouw kracht is als leidinggevende en hoe je jouw team effectiever aanstuurt? Wil je een betere relatie opbouwen met jouw team? In deze cursus ontdek je wat jouw natuurlijke plek is in het systeem en hoe je moeiteloos omgaat met de dynamiek in jouw team.

Meer over deze 3-daagse

Leiderschap met Lef en Liefde

Ben je leidinggevende en wil je je vakmanschap en leiderschap versterken? In dit online programmavan 8 x 1,5 uur krijg je praktische handvatten om jezelf én je team met lef én liefde te ontwikkelen: caring & daring. Zo werk je aan je zelfvertrouwen, ga je effectiever leidinggeven en ontwikkel je jouw authentieke stijl.

Meer over dit programma

Waarom kiezen voor Vloed?

Voor een succesvolle samenwerking zijn twee dingen belangrijk. Het moet ‘klikken’ tussen ons. En we moeten er allebei in geloven. De beste manier om daarachter te komen, is door kennis te maken.

Dat bied ik je graag vrijblijvend en kosteloos aan. Je investeert dus alleen een uur van je tijd. Maar laat ik me eerst eens voorstellen:

Wie is Sylvia Melzer?

Voordat ik mijn bedrijf begon, werkte ik ruim 20 jaar in het (internationale) bedrijfsleven. Voor grote en kleinere bedrijven in sales, marketing en HR. Eerst in de lijn, later als manager en in staffuncties. Sinds 2014 werk ik als zelfstandig coach, teamcoach en trainer. En ontwikkel ik maatwerktrajecten voor diverse middelgrote bedrijven.

Hierdoor ben ik een ervaren gesprekspartner voor directie en management om tot de juiste strategie te komen. En kan ik medewerkers en managers begeleiden om tot resultaat te komen.   

Mijn drijfveer is dat mensen zich ontwikkelen en vertrouwen hebben. Zo komen ze tot betere resultaten, groei en voldoening . En helpen ze bedrijven hun doelen te behalen. 

   

  In het kort

  • Ruim 20 jaar werkervaring in het internationale bedrijfsleven
  • Liefdevol naar mensen, resultaatgericht als koers
  • Onafhankelijk en onpartijdig 
  • Geregistreerd beroepscoach bij StiR en Nobco
  • Associate bij Nassau-group

  Vrijblijvende kennismaking

  Hierin bespreken we wat er in je bedrijf speelt en welk doel je hebt. Ik stel je veel vragen om tot de kern te komen. Dit levert je veel inzicht op. Het doel is echter om te kijken hoe jij jouw doelen kunt bereiken en of we tot een samenwerking kunnen komen.

  Deze kennismaking is vrijblijvend en kosteloos. Ook je investering in tijd is minimaal. Want ik kom graag bij je langs. Maak dus meteen een afspraak.