06 – 12071801 contact@vloedontwikkelt.nl

Actueel aanbod

Sterker in je werk: individueel maatwerk

Mis je uitdaging of lijkt je uitdaging juist te groot? Twijfel je of je op de goede plek zit en vraag je je af hoe je meer met met jouw talent kunt doen? Maak dan gebruik van dit aanbod. In 4 simpele stappen krijg je zicht op je sterke kanten, je valkuilen, de match met jouw huidige werk en hoe je effectiever te werk gaat. 

Meer over deze individuele aanpak

Persoonlijk verdiepingsprogramma bepaal je eigen koers

Vraag je je wel eens af of je op de goede plek zit of wat je volgende stap zou kunnen zijn?  In dit persoonlijke verdiepingsprogramma help ik je samen met Simone van Geelen in 4 live dagen en tussentijdse online ondersteuning om je hoogst persoonlijke eigen koers te gaan ontdekken en met lef te realiseren. 

Meer over dit on- en offline programma

Leiderschap met Lef en Liefde online programma

Talentherkenning, groepsdynamica en besluitvorming. Kort en bondig online basisprogramma voor managers die moeiteloos leiding willen geven en meer willen bereiken. In 3 x 1,5 uur krijg je tijdens je lunchpauze praktische handvatten om jezelf én je team met lef en liefde te ontwikkelen. 

Meer over dit programma

Waarom kiezen voor Vloed?

Voor een succesvolle samenwerking zijn twee dingen belangrijk. Het moet ‘klikken’ tussen ons. En we moeten er allebei in geloven. De beste manier om daarachter te komen, is door kennis te maken.

Dat bied ik je graag vrijblijvend en kosteloos aan. Je investeert dus alleen een uur van je tijd. Maar laat ik me eerst eens voorstellen:

Wie is Sylvia Melzer?

Voordat ik mijn bedrijf begon, werkte ik ruim 20 jaar in het (internationale) bedrijfsleven. Voor grote en kleinere bedrijven in sales, marketing en HR. Eerst in de lijn, later als manager en in staffuncties. Sinds 2014 werk ik als zelfstandig coach, teamcoach en trainer. En ontwikkel ik maatwerktrajecten voor diverse middelgrote bedrijven.

Hierdoor ben ik een ervaren gesprekspartner voor directie en management om tot de juiste strategie te komen. En kan ik medewerkers en managers begeleiden om tot resultaat te komen.   

Mijn drijfveer is dat mensen zich ontwikkelen en vertrouwen hebben. Zo komen ze tot betere resultaten, groei en voldoening . En helpen ze bedrijven hun doelen te behalen. 

   

  In het kort

  • Ruim 20 jaar werkervaring in het internationale bedrijfsleven
  • Liefdevol naar mensen, resultaatgericht als koers
  • Onafhankelijk en onpartijdig 
  • Geregistreerd beroepscoach bij StiR en Nobco
  • Associate bij Nassau-group

  Vrijblijvende kennismaking

  Hierin bespreken we wat er in je bedrijf speelt en welk doel je hebt. Ik stel je veel vragen om tot de kern te komen. Dit levert je veel inzicht op. Het doel is echter om te kijken hoe jij jouw doelen kunt bereiken en of we tot een samenwerking kunnen komen.

  Deze kennismaking is vrijblijvend en kosteloos. Ook je investering in tijd is minimaal. Want ik kom graag bij je langs. Maak dus meteen een afspraak.