06 – 12071801 contact@vloedontwikkelt.nl

Leiderschap coaching

Haalt het beste uit jezelf en je medewerkers

 

 

Echt leiderschap wordt steeds belangrijker. De meeste managers worden niet als leiders geboren. Leiderschapskwaliteiten kun je gelukkig wel ontwikkelen.

 

Met leiderschap coaching en kennis van groepsdynamica versnel jij jouw ontwikkeling en die van jouw teams.

 

Word een betere manager met leiderschap coaching

In een beperkt aantal sessies kun je al veel leren. Over je eigen rol, kwaliteiten en wat effectief gedrag is. Daar ga je in de praktijk mee aan de slag.

Zo ervaar je hoe groot het effect is van kleine veranderingen in je gedrag. En ontwikkel je een pallet aan leiderschapskwaliteiten die je bewust leert inzetten om betere resultaten te halen. 

Vloed helpt je ook op weg met kennis en ervaring over groepsdynamica. Zodat je zelf je team ontwikkelt en effectief leert samenwerken. 

Niet in de laatste plaats ontwikkelt je zelfevaluatie, zodat je kunt bijsturen als het even minder soepel loopt. Leiderschap coaching is een absolute boost voor je zelfvertrouwen.

Coaching programma afgestemd op jou

De inhoud van het programma stemmen we af in een intake. Daarin verhelderen we samen voor welke uitdaging je staat. En wat je wilt ontwikkelen en bereiken. Jouw coach is altijd iemand met de juiste kennis en ervaring. De volgende ingrediënten kunnen onderdeel zijn:

  • Inzicht in je kwaliteiten, valkuilen en drijfveren (DISC en RealDrives)
  • Oefenen met effectief gedrag
  • Rolspellen om te leren van situaties in je team
  • Leren over groepsdynamica en hoe je het toepast
  • Coachende vaardigheden ontwikkelen om het beste uit je medewerkers te halen 

De sessies kunnen zowel live al online plaatsvinden.

Vrijblijvend intakegesprek

Hierin bespreken we je situatie en wat je wilt ontwikkelen. Dit geeft je vaak al veel inzicht in jezelf en je rol als manager. Zo kun ervaren hoe Vloed werkt en of dat bij je past. 

Dit intakegesprek is gratis en vrijblijvend. Maak dus meteen een afspraak.