06 – 12071801 contact@vloedontwikkelt.nl

Onze oplossingen

Hieronder vind je een kleine greep uit de onze oplossingen. Laat je inspireren door dit aanbod en neem gerust contact met ons op als je vragen hebt.

 

Vraagt jouw specifieke situatie om iets anders of twijfel je of onderstaand aanbod geschikt is voor jouw team? Bel of mail ons of vul het contactformulier in.

 

 

Teamscan

Nieuw team en wil je een vliegende start maken? Of is de spirit ver te zoeken en moet de samenwerking beter? Dan biedt de  teamscan een solide fundament. Op basis van Real Drives profielen brengen we de sterktes en aandachtspunten van het team en de teamleden in kaart. Ideaal als uitgangspunt voor verdere teamontwikkeling.

Meer over de teamscan

Koers

Niet op zoek naar teamontwikkeling maar iets voor jou persoonlijk? Omdat je bijvoorbeeld meer je eigen krachtige stijl wilt ontwikkelen, meer betekenis aan je werk wilt geven of je huidige werk niet meer helemaal past? Ons programma K.O.E.R.S. is erop gericht om jou in 4 live dagen en tussentijdse online ondersteuning je eigen koers te laten vinden én varen. 

Direct naar de website

Team Themabegeleiding

Loopt de samenwerking niet lekker, mis je eigenaarschap in je team of is bijvoorbeeld werkdruk een steeds terugkerend thema? Dan is themabegeleiding voor je team een uitkomst. Aan de hand van de specifieke teamthematiek gaan we met het team aan de slag. Zo ontdek je hoe het zit en ervaar je hoe het beter kan.

Meer over themabegleiding

 

Waarom kiezen voor Vloed?

Voor een succesvolle samenwerking zijn twee dingen belangrijk. Contact en contract: het moet ‘klikken’  en we werken samen aan hetzelfde doel met heldere verwachtingen over en weer. De beste manier om erachter te komen of dit gaat lukken is door kennis te maken.

Dat bieden wij graag vrijblijvend en kosteloos aan. Je investeert bij aanvang dus alleen je tijd. 

Wie zit er achter Vloed

Mijn naam is Sylvia Melzer. Voordat ik Vloed oprichtte, werkte ik ruim 20 jaar in het (internationale) bedrijfsleven. Voor grote en kleinere bedrijven in sales, marketing en HR. Eerst in de lijn, later als manager en in staffuncties. Sinds 2014 werk ik als zelfstandig coach, teamcoach en trainer.

Samen met een aantal collega’s begeleid ik teams, coach ik managers en ontwikkelen we maatwerktrajecten voor diverse middelgrote organisaties, zowel Profit als Non-profit. 

Mijn drijfveren zijn ontwikkelen en verbeteren en mijn plezier zit in samenwerken. Ik geloof dat weinig zoveel voldoening geeft als persoonlijke groei en samen bereiken van resultaat.   

   

  In het kort

  • Ruim 20 jaar werkervaring in het internationale bedrijfsleven
  • Liefdevol naar mensen, resultaatgericht als koers
  • Onafhankelijk en onpartijdig 
  • Geregistreerd beroepscoach bij StiR en Nobco
  • MfN register Mediator

  Vrijblijvende kennismaking

  Hierin bespreken we wat er in je organisatie speelt en welk doel je hebt. Met een aantal gerichte vragen brengen we je snel tot de kern. Dit levert direct al inzicht op. En een eerste beeld van een mogelijke aanpak en samenwerking. 

  Deze kennismaking is vrijblijvend en kosteloos. Ook je investering in tijd is minimaal. Want wij komen naar jou toe of we ontmoeten elkaar online. Maak dus meteen een afspraak.