06 – 12071801 contact@vloedontwikkelt.nl

Over Vloed

Je zoekt een coach omdat er iets niet lekker loopt. Medewerkers voelen zich niet betrokken. De energie en creativiteit zijn weg. Er is gedoe tussen mensen. Verzuim, klachten en stress nemen toe. Prestaties vallen tegen.

De samenwerking moet nodig verbeteren. Of je wilt meer resultaat. Meestal beiden. En dat is niet makkelijk. Want de wens om betere resultaten geeft druk. En dat is funest als samenwerken al niet soepel loopt.

Daarom richt ik me als coach eerst op de basis: met energie en vertrouwen samenwerken. Daarna volgt snel het resultaat. Het doel mag een keihard getal zijn. Of wereldvrede op kleine schaal. Ik help je graag te concretiseren wat dat doel precies is.

Maak een afspraak

Voor wie

Je bent ambitieus en je hebt een doel.

Voor jezelf, je team of je organisatie. Hoe groots of persoonlijk dat doel ook is, je weet dat er iets moet veranderen om het te halen. En vooral: je bent bereid om naar jezelf te kijken.

Ben jij dit? Dan zijn we een perfecte match.

Ik wil je graag helpen om je draai terug te vinden. Om te weten wat je moet doen om resultaten te halen. En weer met energie te werken aan het behalen van je doelen. Nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen?

w

Plan een vrijblijvend adviesgesprek.

Dat geeft je veel inzicht over je vraag. Zo wordt het echte probleem duidelijk en weet je wat je eraan kunt doen. Wil je daar hulp bij? Dan bespreken we wat een handige volgende stap is.

Je haalt er dus altijd iets uit.

Over Sylvia Melzer

Ik heb ruim 20 jaar werkervaring in het bedrijfsleven. Dus ik ken het klappen van de zweep. Ik werkte in kleine, grote en internationale bedrijven. Als trainee, professional en manager. En in sales, marketing en HR. Daardoor zie ik snel wat er speelt en nodig is. 

In 2014 startte ik mijn eigen bedrijf. Als coach help ik directies, MT’s en managers met hun teams doelen te realiseren. Ik richt me vooral op de zakelijke dienstverlening, groot MKB en onderwijs. Vakmanschap vind ik belangrijk. Daarom ben ik aangesloten bij Nobco (Nederlandse orde voor beroepscoaches) en bij StiR als geregistreerd teamcoach. 

Ik ben meertalig opgevoed en groeide op tussen meerdere culturen. Zo leerde ik al jong om verschillen te overbruggen. Als coach doe ik niet anders. Ik kan goed aanvoelen, benoemen wat er speelt en mensen tot elkaar brengen. Zo maak ik een vertaling naar een gezamenlijk doel en houding en gedrag die daarvoor nodig zijn.

Mijn visie

Ik wil liefst dat mensen gelukkig zijn en (zelf)vertrouwen hebben. Werk speelt daar een grote rol in. Het bepaalt voor een deel wie je bent, hoe je ontwikkelt en wat je bijdraagt aan de wereld. Een werkomgeving die goed voelt is veel waard, alleen niet altijd vanzelfsprekend. Ik ben er om dat met jou te realiseren.

Mijn missie

In korte tijd zorg ik voor een stijgende lijn. Doelen zijn helder, er is weer vertrouwen, de energie is terug. We leggen een stevige basis waarmee je klinkende resultaten boekt. En dat maakt werken zoveel leuker. Zo draagt werk ook bij aan een gelukkiger leven van jou, je team of de medewerkers in je bedrijf.

Certificering 

Keurmerk

LinkedIn

De naam Vloed

Vloed staat voor die stijgende lijn. Voor groei, energie en ontwikkeling. Vloed komt van het getij en kan niet zonder eb. Ze wisselen elkaar met vaste regelmaat af. Bij bedrijven is dat niet anders. Het is soms goed om te vertragen. De tijd te nemen voor rust en reflectie. Terugkijken naar waar je staat en hoe je daar gekomen bent. En je scherper kunt zien waar je heen wil. 

Ik help je de getijden in je bedrijf te benutten. Om tijdens eb je basis te versterken en richting te bepalen. En vandaaruit je eigen ‘vloed’ te creëren. Ook tijdens vloed begeleid ik je om te reflecteren en bezinnen op wat er goed gaat. Om te zien hoe het beter kan en je de vloed nog krachtiger kan maken.

Wil jij ook nieuwe energie in je bedrijf en garantie op betere resultaten?